<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
البحث في الفيديو ، الأعضاء، أحداث ، ملفات صوتية ، صور ومدونات البحث

CROSS TV Български|Bulgaria

Благословен ден! Прочетохте ли вече новия блог?


مدوناتي

«خلـف

Помогнете ни да запазим cross.tv порядъчен!

Oct 13, 2012

2,812 مشاهدات
     (1 التقييم)

Знаете ли, че можете да оценявате видеоклипове, блогове, коментари, фото галерии и дори аудио файлове? Освен това можете да сигнализирате за видеоклипове, фото галерии и аудио файлове като неподходящи! Молим ви да ни помогнете да запазим cross.tv общността чиста. Ние наблюдаваме цялото съдържание на cross.tv 24/7 часа, за да гарантираме семейно-приятелско и сигурно общество, но все още, особено със съобщения и коментари на различни езици, е възможно да се случи така, че да пропуснем нещо, което не трябва да бъде в cross.tv. Ето защо бихме искали да ви помолим да ни помогнете:

Моля, отбелязвайте, гласувайте и докладвайте за всяко съдържание, което смятате, че няма място в cross.tv.

Използвайте иконите палец до коментарите за да гласувате за рейтинг на коментарите. Няколко от палците с негативен рейтинг на коментарите могат да доведат до отстраняване на този коментар.

5 звезди до видео или фото галерия показват, дали това е лошо, добро или страхотно. Просто кликнете върху звездите, за да оцените според мнението ви.

Колкото повече използвате тези функции, толкова по-лесно ще бъде за нас, да се отървем от нежелани коментари и поведения в cross.tv. Нека работим заедно, за да запазим cross.tv чист и да споделяме славата!

Вашият cross.tv екип