<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
البحث في الفيديو ، الأعضاء، أحداث ، ملفات صوتية ، صور ومدونات البحث

CROSS TV Български|Bulgaria

Благословен ден! Прочетохте ли вече новия блог?


مدوناتي

«خلـف

Вземи своя безплатен Roku канал!

Oct 29, 2012

2,437 مشاهدات
     (0 التقييم)

Лайткаст мисионерски-фонд реши да удължи издаването му и да спонсорира още 100 църкви в Северна Америка и Европа с потребителски едноканален Roku App  и AppleTV/iTunes Видео Подкаст канал на обща стойност от 5,000.00 долара!

 

Вашата организация може да се възползва от спонсорския пакет (в зависимост от заетостта) и да опита да увеличи седмичната си зрителска аудитория в рамките на седмица. Увеличете обсега на вашето служение чрез нови СмартТВ пазари и нека нашия мисионерски-фонд да покрие разходите за развойна дейност!

 

Вие ще получите персонализиран едноканален Roku App в магазина за канали (заедно с Netflix, hulu plus, Disney, CNN, CNBC, NFL и стотици друг филмови, спортни, документални и християнски канали), брандирани с корпоративния си дизайн, Лайткаст автоматично публикуване и онлайн медийна система за управление, VOD Канали, канали НА ЖИВО, видео статистически център, мобилно излъчване и автоматично публикуване, за вашия iTunes Видео Подкаст канал.

 

За да се поддържа персонализиран канал Roku и AppleTV / iTunes Подкаст видео, трябва вашето видео съдържание да има домакин от CDN сертифицирано, оборудвано да достави SmartTV обекти. Lightcast предлага тази услуга чрез "всичко-в-едно", рентабилен видео хостинг абонамент, започвайки само от 99 долара на месец.

 

Преглед на примери за Roku канали

 

Тази възможност е уникална и е сред най-ефективните места за излъчване в момента. Вие сте с автоматично право на спонсорирания персонализиран канал Roku и качване на видео Подкаст с всеки нов 24-месечен абонамент за хостинг на видео (или 24 месеца за подновяване на съществуващи вече клиенти).

 

Побързайте - само 67 спонсорски пакети!

 

Кандидатствайте днес на http://www.lightcast.com/freeroku като ни кажете кой видео хостинг пакет  отговаря на вашите нужди и бюджет, и ние ще се свържем с вас.

 

Вашият cross.tv екип