<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
البحث في الفيديو ، الأعضاء، أحداث ، ملفات صوتية ، صور ومدونات البحث
Miklós Varga
e.motion

Érték-Benned|Hungary

Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket elhatározása szerint elhívott. (Róm 8,28) ...


Magyar zászló  (HU)

Hitvallásunk

Pál apostol egy igen erőteljes megjegyzést tett a korinthusiakhoz írt levelében: „…Mi pedig Krisztust prédikáljuk, mint megfeszítettet…”.

Itt az apostol, nem csak egy vallásos beszédre gondolt a prédikáció alatt, hanem a Krisztus szívbéli megvallásáról, ahogy azt ő is tette. Nem csak beszélt Krisztus keresztjéről, értünk hozott áldozatáról és megváltó kegyelméről, feltámadásáról, hanem valóságosan meg is élte azt. Mindezt úgy osztva meg, hogy Isten erejéről és bölcsességéről, azaz a „megfeszített Krisztusról” szólt az embereknek. Ez volt Krisztus Urunk földi tartózkodásának legfőbb munkája, mely ránk tekintettel megváltó erejű.

Bár a mai modern kereszténység eléggé elszakadt, azaz messze sodródott az evangélium ezen alap üzenettől és attól, amit maga az üdvösség jelent, mi az Isten hangjai Közösségnél tudatosan döntöttünk úgy, hogy a jó öreg keresztnél, Krisztus megváltásánál maradunk.

Célunk, hogy Élő kapcsolatot teremtsünk ember és isten között, hogy a megromlott kapcsolat helyre álljon, a régi megújuljon és az, aki nem ismeri Krisztust, találkozhasson vele.

Mi, a Pál féle lelkületet hordozzuk zenéinkben, tanításainkban, és a Bibliatanulmányozásainkban egyaránt. Ezért bizonyos lehetsz abban, hogy akár első alkalommal látogatsz hozzánk, vagy rendszeres tag vagy nálunk, egyből észreveszed azt az igaz és mély keresztény hitet, mely emberek millióit hívja a kegyelem trónusához évezredek óta és bátorítja őket földi útjuk során a mai napig.

Gyere és áldjad velünk a megfeszített és feltámadt Jézus Krisztust!

Alkalmainkért érdeklődhetsz:

Minden nap 10:00-tól 18:00-ig telefonon a +36 70 947 3772 telefonszámon.

Szeretettel: Isten hangja Közösség (Imádság Háza Mozgalom)

 

Angol zászló (UK/USA)

What We Believe

The Bible is the inspired Word of God, written by men but authored by God the Holy Spirit ( Ps. 119; Mat. 4:4; Lk. 24:27)

There is one God, eternally coexistent in three Persons: God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit In the Deity of our Lord Jesus Christ, in His Virgin Birth, in His Sinless Life, in His Miracles, in Sacrificial Death, in His Bodily Resurrection, in His Ascension to Heaven, in His personal future return to this Earth(Jn.1:1)

The Rapture of the Church (i.e. resurrection of life) at Christ’s Coming. (1 Thes.4:13)

The only means of being cleansed from sin is through Repentance and Faith in the Blood of Christ. (Rom.5:1) Regeneration by the Holy Spirit is absolutely essential for personal Salvation. (Jn.3:5)

The Baptism with the Holy Spirit, according to Acts 2:4, is available to Believers who ask for it. ( Acts 2:4;10)

In the Sanctifying Power of the Holy Spirit ( Rom.6:3;8:1)

In the Resurrection of both the saved and the lost, the one to Everlasting Life and the other to everlasting damnation. ( Rev.20:5)

Sounds of God Church

Érték-Benned قام بإضافة الجاليري الجديد بعنوان Nature photos


lica67

danke und gottes segen


Érték-Benned Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket elhatározása szerint elhívott. (Róm 8,28) ...


Érték-Benned قد أصـبح صديق مع Laci001


Érték-Benned قد أصـبح صديق مع satyajit


صـفحة من 1

زوار صفــحـتي


greatfalcon greatfalcon
قبل 23 ساعات
LEON1991 LEON1991
قبل 3 أيام
ZEMBUAZ ZEMBUAZ
قبل 5 أيام
Jacucr2009 Jacucr2009
قبل 11 أيام
nick770 nick770
قبل 21 أيام
Victory Center Victory Center
قبل 33 أيام
mygadgetus mygadgetus
قبل 44 أيام
jull kochetkov jull kochetkov
قبل 48 أيام
لا تسـجل زياراتي (تغـيير)

صـفحة من 3